Privacitat

Respectem les teves dades privades. Les úniques dades que emmagatzemem són el número d’usuari, el nom d’usuari i la foto de perfil (si ho vols així).

El número de telèfon només s’utilitza per contactar, en el seu cas, amb els guanyadors de les competicions setmanals o de temporada.

Un Cop Al Dia no emmagatzema cookies o dades similars. Sí que registra els models dels dispositius mòbils i la seva configuració lingüística, per obtenir dades estadístiques.

En la configuració dels grups, un usuari pot crear grups de diferents maneres; una d’elles consisteix a tenir accés a la llista de contactes del mòbil, per saber si els teus amics tenen instal·lada l’aplicació. L’aplicació demana permís per accedir a les dades, i aquest permís pot ser denegat. Fins i tot sense aquest permís, hi ha maneres alternatives en què l’usuari pot crear grups, o participar en els creats per altres persones.

Si l’usuari dona permís per accedir als contactes, aquestes dades no s’emmagatzemen en el servidor, no es transmeten als creadors d’Un Cop Al Dia, les dades queden en el dispositiu només amb el propòsit esmentat: convidar els contactes a un grup.

Termes d’ús

Un Cop Al Dia no es pot utilitzar per fer apostes de diners organitzades o regulars en les competicions grupals creades en l’aplicació. Només es poden realitzar transaccions privades entre amics, i els pactes en aquestes transaccions privades no exigeixen compromís o obligació per als participants o la persona que gestiona el grup. CodeSyntax no és responsable de cap mal ús, o si un jugador perd un joc o punts a causa d’errors tècnics o de connexió.

Informació del perfil d’usuari

En pujar la foto de perfil i el nom, està prohibit usar la identitat i la imatge d’una altra persona. Així mateix, es prohibeix l’ús d’imatges, noms d’usuari i noms de grups despectius, feridors, pornogràfics o, en general, inapropiats. El desenvolupador del joc, CodeSyntax, assumeix la responsabilitat de decidir què és inapropiat en aquests casos, i no ha de donar explicacions sobre aquest tema a la persona que fa aquest mal ús.

CodeSyntax es reserva el dret de cancel·lar el compte i la participació de qualsevol usuari.

Competició i patrocinadors

Les competicions que aconsegueixin patrocini ho faran a través de CodeSyntax. Els patrocinadors no obtenen informació dels usuaris, excepte les dades de contacte dels guanyadors, perquè el patrocinador ha de fer arribar al guanyador el premi convingut.

Apple no és patrocinador ni està involucrat de cap manera amb el joc Un Cop Al Dia.

Aquest joc està destinat a un públic adult. L’usuari ha de tenir almenys 17 anys d’edat per utilitzar aquesta aplicació. En utilitzar l’aplicació i acceptar aquests termes i condicions, vostè declara i garanteix que té almenys 17 anys d’edat.

Temporada 2

La 2a temporada d’Un Cop Al Dia durarà 8 setmanes, del 29 de maig al 23 de juliol de 2023. En la classificació general de temporada, es comptabilitzen, de les 8 setmanes de la temporada, les 4 millors setmanes de cada jugador. Els premis de final de temporada seran aquests:

  • Televisió smart Samsung de 32 pulgades per al primer classificat.
  • Telèfon Xiaomi Poco, android configurat en català, per al segon classificat.
  • Per sorteig, entre tots els participants de la temporada que juguin almenys quatre setmanes, dos premiats més rebran: Auriculars sense fil Sony WH-CH520.